Ga naar de inhoud

Sinterklaas aanbiedingen LEGO: goedkoop speelgoed tijdens de feestdagen

  • door

Sinterklaas is (bijna) weer in het land. LEGO blijft een van het meest populaire speelgoedmerken om in deze periode als cadeautje aan je kind te geven. Het Deense speelgoed is echter niet goedkoop. Daarom loont het om sinterklaasaanbiedingen van LEGO in de gaten te houden.

Hogere kortingen bij webwinkels

De beste LEGO aanbiedingen vindt je in veel gevallen online. Wij verkopen onze bouwsteentjes via de webwinkel van BOL.com. Doordat wij in combinatie met BOL.com groot kunnen inkopen, een grote voorraad hebben en een efficiënt geautomatiseerd magazijn hebben, kunnen wij LEGO voordelig aanbieden. De kortingen kunnen oplopen tot wel 40% van de normale (advies)prijs. Soms krijg je van ons (afhankelijk van de actieperiode) een gratis extra doosje bouwstenen of krijg je het tweede set voor de helft van de prijs. Voor de actuele sinterklaas aanbiedingen kijk je hier (via bol.com).

Grote voorraad en snelle levertijden

Tijdens sinterklaas is het in ons magazijn een drukte van jewelste en verkopen we heel veel bouwpakketten van het Deense speelgoedmerk. In voorgaande jaren hadden we tijdens sinterklaas regelmatig te maken met uitverkochte bouwsets. Door het nieuwe grote en efficiënte magazijn kunnen we nu ook tijdens de feestdagen bijna alle bouwsets vanuit voorraad leveren. Vandaag besteld is in veel gevallen morgen in huis. Deze voordelen zijn de reden waarom we met BOL.com samenwerken en verkopen via hun webwinkelplatform.

Aanbiedingen van fysieke winkels

Ook in de reclamefolders van fysieke winkels vindt je regelmatig aanbiedingen. O.a. speelgoedwinkels als intertoys, bart smit en toys-r-us en drogisterijketens als kruidvat en trekpleister hebben LEGO sinterklaas aanbiedingen. Zo had de Kruidvat eind september een 15% kortingsactie op LEGO. Helaas zijn de acties van fysieke winkels vaak ruim voor sinterklaas en kerst. Dat komt omdat die winkels ook wel door hebben dat de vraag tijdens de feestdagen groot is. Tijdens die periode kan er juist extra verdiend worden, door in die periode geen of minder korting te geven.

Om die reden is het verstandig om populair speelgoed als LEGO een maand van te voren te kopen, of dat nu online of in een fysieke winkel is. Het loont dus om zowel tijdens sinterklaas als in de periode daarvoor de folders in de gaten te houden. Ons actuele aanbod lego aanbiedingen tijdens de feestdagen bekijk je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *