Ga naar de inhoud

Retour en service

Je bestelling loopt volledig via de de webshop van BOL.com. Via dat webshop platform verkopen wij al onze LEGO bouwsets. Missen er producten bij je bestelling? Niet tevreden over het product? Of is het beschadigd geraakt tijdens het bezorgen? Neem dan contact op met de klantenservice van BOL.com. Zij helpen je graag om je bestelling compleet te maken, een nieuw product te sturen of de zending retour te nemen.

Vragen en Service

Voor vragen neem je bij voorkeur contact op met de klantenservice van bol.com . We helpen je dan met je vragen over de producten die wij verkopen, gebruiksinstructies of andere vragen.

Wanneer Retourneren?

Bij plasticbouwblokjes en bol.com hanteren we een bedenktermijn van 14 dagen. Meld binnen 14 dagen, na ontvangst van je product, dat je de bestelling wilt retourneren. Hierna krijg je nog eens 14 dagen de tijd om je product gratis terug te sturen. Graag wel in originele staat en verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk).

Hoe Retourneren?

Wil je een artikel retourneren? Log dan in bij de webshop van bol.com, ga naar je persoonlijke profielpagina en bekijk je bestellingen. Klik daar op retouneren en volg de stappen. Vragen? Neem contact op met de klantenservice van bol.com.