Ga naar de inhoud

Bouwsteentjeswinkel samenwerking met BOL.com: grootste lego webshop van Nederland

  • door

Sinds vorig jaar werkt plasticbouwblokjes.nl samen met BOL.com. Dat wil zeggen dat wij de LEGO ‘verkopen’ op het webwinkel platform van Nederlands grootste en populairste webshop. Alle bouwsets op deze website zijn te koop via de webshop van BOL.com. Samen zijn we daarmee de grootste LEGO webshop van Nederland.

Waarom samenwerken?

Door de samenwerking onderscheiden wij ons van andere LEGO shops in Nederland. U kunt veilig bestellen via het vertrouwde BOL.com webwinkel systeem. Ook kunt u rekenen op gratis bezorging vanaf € 20,- en een grote keuze aan veilige betaalmethoden. Het belangrijkste voordeel is dat we een groot assortiment kunnen verkopen via onze LEGO webshop. Met zo’n 1200 bouwsets + onderdelen en nog eens 500 gerelateerde producten zijn wij de grootste van Nederland. Met een groot assortiment heeft u veel keuze en door een grote voorraad kunnen we het hele jaar door snel leveren.

LEGO shop Nederland

Wij zijn een webshop uit Nederland, maar verkopen ook internationaal. Wij hebben bijvoorbeeld ook veel Belgische en Duitse klanten die ons ruime assortiment weten te vinden. De samenwerking met BOL.com helpt daarbij de bouwsets ook internationaal online te verkopen. Wij hebben geen fysieke LEGO winkel in Nederland, maar verkopen alleen online via onze webshop. Dat zorgt er voor dat we geen winkel moeten onderhouden of extra personeel nodig hebben voor in de winkel. En dat zorgt er voor dat we de LEGO voordelig en soms zelfs met mooie kortingen kunnen verkopen.

Wij zijn blij dat we BOL.com mogen ondersteunen bij het aanbieden van het grootste webwinkel assortiment van Nederland. Aan onze webshop verandert er niks. We blijven de bouwsets gewoon via onze website verkopen en weergeven. Je wordt bij het bestellen alleen doorgestuurd naar de bekende en vertrouwende webshop van de blauwe – ietwat gezette- man. Ook blijven we natuurlijk regelmatig nieuwe blogberichten en nieuwsbrieven schrijven. Kortom, ook voor u als liefhebber van het populaire Deense speelgoed levert het alleen maar (voordelige) voordelen op.

Tot ziens in onze winkel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *