Ga naar de inhoud

Bouwsteentjeswinkel: nieuwe en tweedehands LEGO

De webshop plasticbouwblokjes.nl is gestart met als doelstelling de aanbieders van gebruikte LEGO in contact te brengen met potentiële kopers. Wij merkten in onze omgeving dat er best wel wat mensen zijn die op zolder nog dozen LEGO hebben staan, waar ze eigenlijk niks meer mee doen en die ze ook niet aan familie of vrienden kwijt willen. Daarnaast merkten we dat LEGO nog steeds enorm populair is onder zowel kinderen als volwassenen. Het blijft leuk om te krijgen of te geven en natuurlijk om mee te spelen.

Ook nieuwe LEGO

Hoewel deze webwinkel dus opgericht is om kopers en verkopers bij elkaar te brengen, merken we ook wel dat er soms grof geld betaald moet worden voor gebruikte LEGO. En wanneer de gekochte oude bouwsteentjes dan eindelijk binnen komen, blijken er vaak onderdelen en figuurtjes te missen. Een prijs die soms bijna gelijk ligt aan die van nieuwe LEGO en het vaak niet compleet zijn van gebruikte steentjes, bouwtekeningen en thema sets deed ons besluiten om de doelstelling bij te stellen.

Naast dat we in de toekomst de mogelijkheid willen bieden om op de marktplaats tweedehands LEGO te verkopen, geven we wanneer het aanbod op onze website laag is, ook nieuwe LEGO sets weer. Hiervoor maken we gebruik van Bol.com, dat bekend staat om snelle levering, goede klantenservice en goede prijzen. Klik hier voor het assortiment. Het onderscheidt tussen gebruikte en nieuwe bouwsteentjes is eenvoudig te maken. Voor het bestellen van nieuwe LEGO op onze website wordt je doorverwezen naar de website van Bol.com. Voor gebruikte LEGO blijf je voor de afhandeling van de bestelling op onze website. Deze functie is momenteel nog niet actief.

In onze disclaimer lees je dat wij zelf geen LEGO verkopen maar anderen de mogelijkheid bieden om via ons platform deze producten te verkopen.

Klik hier voor ons volledige assortiment LEGO. Wij verkopen via de webshop van BOL.com

1 reactie op “Bouwsteentjeswinkel: nieuwe en tweedehands LEGO”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *