Ga naar de inhoud

De nieuwste LEGO catalogus downloaden!

  • door

Bijna elk half jaar brengt de Deense speelgoedfabrikant een nieuwe LEGO catalogus uit. Ook in 2017, 2018 en 2019 is dat het geval en kun je de catalogus downloaden. De nieuwe catalogus staat boordevol nieuwe, fantastische bouwsets, aangevuld met bouwinspiratie, leuke weetjes en spelletjes. Zodra er een nieuwe catalogus voor Nederland of België beschikbaar is vind je die op deze pagina.

Wat staat er dit jaar in de catalogus?

In de catalogus vindt je natuurlijk de nieuwste bouwsets en thema’s, maar ook een aantal nieuwe versies van de populairste bouwpakketten, zoals het politiebureau. Naast nieuwe bouwsteentjes vindt je er ook verhalen, strips, tips voor creatieve bouwprojecten en de leukste weetjes. Uiteraard staan er ook bouwtekeningen in voor de echte jonge bouwkundigen. Deze tekeningen en bouwinspiratie voegen iets extra’s toe aan bestaande LEGO sets en bieden nog meer mogelijkheden voor LEGO die je al in je bezit hebt.

De LEGO catalogus downloaden!

De nieuwe LEGO catalogus downloaden doe je hier:
LEGO catalogus 2017 – eerste half jaar
LEGO gids 2017 – tweede half jaar
LEGO catalogus 2018 – tweede half jaar
LEGO gids 2018 – tweede half jaar

Lees na onderstaande tip verder hoe je de gids kunt download en of je hem nog ergens kunt kopen of afhalen.[divider]

TIP: LEGO inspiratieboeken

[one_third]365 dingen om te doen met Lego steentjes[/one_third][one_third]Het Lego Ideeënboek (500 ideeën)[/one_third][one_third_last]Het Lego Technic ideeën boek: simpele machines[/one_third_last]
Bekijk ook de Build it boeken (goed geschikt voor jongere kinderen die van duplo naar lego overstappen)
[divider]

Naast de links op deze website is de catalogus ook te downloaden op de officiële website van LEGO. Wil je de Lego catalogus bestellen? Dat is helaas niet meer mogelijk. Je kunt de catalogus downloaden, maar niet meer kopen of bestellen. Wel zijn er in diverse speelgoedwinkels papieren versies af te halen. Papier is echter niet langer noodzakelijk, want er is ook een LEGO catalogus App.

Applicatie voor je smartphone

Naast een papieren versie is het ook mogelijk om de catalogus als applicatie voor je smartphone te downloaden. Hierdoor heb je de catalogus altijd bij de hand voor de nieuwste producten, de beste tips en ideeën om nog meer uit LEGO te halen. Bijkomend voordeel is dat de app je in staat stelt de modellen in 3D te bekijken. Daardoor krijg je een goed beeld van hoe het set er uit ziet.

Het nieuwe assortiment

LEGO komt elke keer weer met nieuwe sets met verschillende thema’s die steeds weer nieuwe bouwmogelijkheden opleveren. Zo gaat LEGO mee met de tijd en blijft het zichzelf elke keer weer innoveren en verbeteren. De nieuwe sets en producten vervangen langzaamaan de oudere producten. Deze zijn echter vaak nog steeds beschikbaar via deze website. Als je iets wilt bestellen wat niet meer tot het huidige assortiment van LEGO behoort kun je ons dus vragen of je favoriete producten nog te leveren zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *