Ga naar de inhoud

LEGO op internet kopen

  • door

LEGO kun je natuurlijk in de winkel kopen of ergens tweedehands op een rommelmarkt zien te bemachtigen, maar in veel gevallen is het interessant om de LEGO goedkoop op internet te bestellen. Daar zijn de plastic blokjes vaak goedkoper en je vindt er een uitgebreid assortiment.

Uitgebreid assortiment

Online winkels hebben vaak een veel uitgebreider assortiment dan een fysieke speelgoedwinkel. Je vindt in een webshop zowel nieuwe als oudere sets. Daarnaast kun je op het internet eenvoudig en snel die bouwsets, thema’s of onderdelen vinden door bijvoorbeeld in google de juiste zoekwoorden te combineren. Probeer dat maar eens in een winkel. Je kunt op je gemak op internet de verschillende bouwpakketten uitzoeken en vergelijken, zodat je alleen die bouwsteentjes koopt die je echt heel graag wilt of nodig hebt.

Goedkoper

Niet geheel onbelangrijk is dat je in online shops vaak ook LEGO vindt tegen gunstigere prijzen. Dat komt omdat er minder kosten zijn voor het onderhouden van een fysieke winkel en personeel. Zeker als een LEGO webshop ook nog eens tweedehandse bouwsets verkoopt kun je soms erg goedkoop uit zijn in vergelijking met een dagje shoppen in de winkelstraat. Sterker nog, bij het bestellen via een webwinkel hoef je niet eens de deur uit. Het pakketje krijg je in veel gevallen de volgende dag in de brievenbus.

Wij zijn als LEGO webshop gespecialiseerd in de verkoop van zowel nieuwe als gebruikte bouwsteentjes. Bij plasticbouwblokjes.nl kun je de Deense plastic speelgoedblokjes online kopen. Omdat wij momenteel druk zijn met het uitbouwen en vernieuwen van onze (web)winkel verkopen wij onze LEGO via de Bol.com partner webwinkel. Dat betekent dat je voor het bestellen via onze website automatisch wordt doorverwezen naar de website van Bol.com. Je krijgt dus het beste van twee werelden: een groot assortiment nieuwe en oudere bouwpakketten en een snelle levering, goede klantenservice en goede prijzen / aanbiedingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *