Ga naar de inhoud

LEGO kopen voor verjaardagscadeau

Iedereen heeft wel eens met LEGO gespeeld: het is het meest populaire speelgoed aller tijden. Lego is dan ook het verjaardagscadeau bij uitstek. Een cadeau waar je zowel de jarige jongere- als de oudere kinderen hartstikke blij mee maakt.

Leuk en leerzaam cadeau

LEGO is een leuk verjaardagscadeau omdat de jarige met de vrolijk gekleurde bouwstenen een eigen wereld creëren. De bouwsteentjes zijn zo leuk omdat je er veel dingen mee kan, zoals: heel veel verschillende dingen bouwen, er mee spelen, uit elkaar halen, weer opnieuw opbouwen en elke fantasie tot leven brengen. Zien hoeveel plezier een kind heeft tijdens van het bouwen en spelen met de LEGO bouwsteentjes geeft dan ook veel voldoening.

Met LEGO bouwsteentjes bouwen zorgt er voor dat een kind al zijn creativiteit kwijt kan. LEGO is niet alleen leuk speelgoed, het helpt daarnaast bij onder andere de cognitieve en motorische ontwikkeling van kinderen. Andere voordelen van de bouwsteentjes zijn dat ze de creativiteit vergroten, het IQ verhogen en het denkvermogen verbeteren. LEGO is dus niet alleen een heel leuk cadeau maar ook leerzaam en verantwoord om te geven voor een verjaardag.

Lego is levenslang plezier

Met de blokjes hebben kinderen vaak niet één specifieke speelmogelijkheid maar kunnen ze vaak voor een langere periode verschillende creaties maken met de bouwblokjes. Is uw (klein) zoon of dochter een bouwwerk beu, dan haal je het zo uit elkaar en kun je de bouwsteentjes hergebruiken voor iets nieuws. LEGO is daarmee een blijvend leuk cadeau dat oneindig veel speelplezier biedt. Op deze website vindt je een groot aantal LEGO bouwsets in verschillende prijsklassen. Er zit voor ieder kind en in elke prijsklasse wat in het assortiment.

Tweedehands LEGO voor een verjaardag een optie?

Het kan aanlokkelijk zijn om LEGO voor een verjaardagscadeau tweedehands te kopen. Toch kan het kopen van tweedehandslego leiden tot teleurstelling. Vaak zijn themasets niet compleet: er ontbreken onderdelen, net dat ene figuurtje dat het themasets zo leuk maakt of de instructieboekjes zitten er niet bij. Daarnaast is het erg goed opletten of je niet te veel betaald voor gebruikte bouwsteentjes. En de verzendkosten die je moet betalen maken het nog eens extra duur. In veel gevallen zijn nieuwe legosets bijna even duur, en weet je zeker dat alles compleet is. Klik hier voor ons volledige assortiment LEGO. Wij verkopen via de webshop van BOL.com

1 reactie op “LEGO kopen voor verjaardagscadeau”

  1. Ik kreeg vroeger altijd LEGO voor mijn verjaardag. Erg goede herrieneringen aan, dus ook voor ons aankomende zoontje wil ik dat in de toekomst gaan doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *