Ga naar de inhoud

LEGO kopen voor sinterklaas

De sinterklaasperiode – van aankomst van de pakjesboot tot aan pakjesavond -is voor veel mensen een dure periode. Je wilt immers ook af en toe een cadeautje in de schoen stoppen. Daarnaast geven veel mensen op pakjes avond één of meerdere grotere cadeaus. Voor kinderen vaak nog gebracht door ‘sinterklaas en zijn pieten’ en voor de oudere kinderen en volwassenen in de vorm van surprises. In het geval dat je een leuk sinterklaas cadeau wilt geven kun je gelukkig goed slagen met LEGO.

Leuke LEGO cadeautjes voor in de schoen

Vanaf aankomst van de pakjesboot zetten de meeste kinderen hun schoen. Hoewel je zeker niet elke avond iets in de schoen moet stoppen, is af en toe een cadeautje wel leuk. Hun vriendjes krijgen dat immers vaak ook en delen dat trots mee op school.

Gelukkig hoeven dit geen grote en dure cadeaus te zijn – die passen immers ook niet in de schoen(tjes). LEGO is dan bij uitstek een leuk klein cadeautje dat de fantasie en creativiteit van het kind prikkelt en uren speelplezier biedt. Bijvoorbeeld deze diepzeeduik scooter, bouwvoertuig of woestijnracer, voor zo’n 7 euro per stuk. Bijna elk kind is blij met bouwsteentjes.

Een cadeau voor op pakjesavond

Op pakjesavond is het voor veel mensen gebruikelijk om een wat groter cadeau of zelfs enkele cadeaus te geven. Ook dan is LEGO altijd een leuk cadeau. Met name de themasets worden door veel kinderen leuk gevonden. Populair zijn onder andere de thema’s LEGO city (bijv. een politiebureau) en Ninjago. Hier zijn zowel grote (rond de 85 euro) als wat kleinere (van 6 euro tot 25 euro) cadeaus die je kunt geven.

Gebruikte LEGO

Natuurlijk kun je LEGO ook kopen op tweedehands websites, maar de ervaring leert dat veel van de themasets die worden aangeboden niet compleet zijn. Dat kan dan tot teleurstelling leiden, zeker als dat net de aansprekende onderdelen zijn (zoals een dino in het Jurassic park thema). Over het algemeen adviseren we dus om op marktplaats alleen gemengde restpartijen, met bouwblokjes, poppetjes en bouwelementen te kopen en geen thema sets. Die koop je het beste nieuw. Klik hier voor ons volledige assortiment LEGO. Wij verkopen via de webshop van BOL.com

1 reactie op “LEGO kopen voor sinterklaas”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *