Ga naar de inhoud

Waar LEGO goedkoop kopen?

LEGO wordt tegenwoordig bijna overal verkocht. Uiteraard in de traditionele speelgoedwinkels als Intertoys en Bart Smit, maar steeds vaker ook bij de grotere drogisterijketens (Kruidvat, Trekpleister), warenhuizen en budgetwinkels (Action). Zelfs het lokale tankstation heeft vaak wat doosjes LEGO in het assortiment. Toch vindt je bij dit soort winkels niet de goedkoopste bouwsteentjes. De beste prijs vindt je vaak bij webshops en op bol.com.

Goedkope LEGO online kopen

De LEGO is vaak goedkoper bij online webwinkels omdat ze minder hoge kosten hebben dan fysieke winkels en dus met minder hoge winstmarges toch genoeg winst kunnen maken. Webshops hebben bijvoorbeeld geen kosten voor huur van winkelruimte, kunnen met minder personeel vanachter de computer werken en hebben geen grote voorraad nodig, omdat ze rechtstreeks inkopen bij de leverancier. De lagere winstmarges maakt dat ze LEGO vaak iets goedkoper aan kunnen bieden dan de traditionele (speelgoed)winkels.

Waar goedkope LEGO kopen

In onze webshop vindt je een groot assortiment aan bouwsteentjes, zowel de nieuwste sets als de populairste en de aanbiedingen. Alle LEGO sets die je via ons kunt kopen zijn gerangschikt naar het desbetreffende thema. Wij bieden deze producten aan via Bol.com. Vindt je een leuk set, klik dan op bestellen en je wordt doorgestuurd naar de website van Bol.com. Daar kun je de bestelling afronden. Je profiteert dus via ons van het grote assortiment bij Bol.com, de scherpe prijzen, geen verzendkosten en snelle levering. Klik hier voor ons volledige assortiment LEGO. Wij verkopen via de webshop van BOL.com

Waarom online kopen

Lego goedkoop online kopen bij een webshop heeft een aantal voordelen. De belangrijkste redenen om de LEGO online bij een webshop te kopen zijn: Ze zijn altijd open en dus zijn de bouwsteentjes altijd beschikbaar. Ze hebben een breed assortiment met nieuwe en oudere bouwsets en dus meer keuze. Ze bieden vaak een lagere prijs en je kunt makkelijker prijzen van verschillende sets vergelijken. Je kunt er makkelijker ruilen (geen gedoe aan de kassa), je hoeft niet meer te parkeren of naar een winkel toe te gaan maar bestelt vanuit je luie stoel. Bovendien heb je vaak de bestelde producten de volgende dag al in huis en er zijn meestal meer producten op voorraad. En bij een aantal webshops vindt je ook nog eens reviews van andere consumenten die je kunnen helpen bij de aankoop.

1 reactie op “Waar LEGO goedkoop kopen?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *