Ga naar de inhoud

LEGO City Hospital – een ziekenhuis maakt de stad compleet

Na het politiebureau en de brandweerkazerne, kun je nu je stad uitbreiden met een ziekenhuis. De stad is met deze drie hulpdiensten klaar voor de spannendste crisissen. De nieuwe LEGO City 60204 Hospital bestaat uit een ziekenhuis plus helikopter en ambulance om de patiënten te vervoeren. Jouw zelfgemaakte stad is niet compleet zonder dit ziekenhuis. Dokters, patiënten, bezoekers en ambulancebroeders: je waant je bijna in een echt ziekenhuis. De fantasie wordt nog meer geprikkeld om het dagelijkse leven na te spelen.

Wat bevat deze set?

Deze nieuwe set bestaat uit een ziekenhuis van drie verdiepingen hoog, een helikopter, een helipad voor op het dak van het ziekenhuis, een ambulance, 13 minifiguurtjes die verschillende rollen binnen en om het ziekenhuis hebben en diverse accessoires waarmee het ziekenhuis gevuld kan worden. Het is een levendig ziekenhuis, gevuld met kleine details die het een waardevolle toevoeging aan de LEGO City lijn maken. Voortaan kunnen de inwoners van jouw LEGO City het ziekenhuis bezoeken.

Breid jouw LEGO City uit met deze set

Het ziekenhuis stond inmiddels al een tijdje op het verlanglijstje van de LEGO City fans. Logisch natuurlijk: geen enkele stad is compleet zonder ziekenhuis. Daarnaast is het fijn dat deze set met diverse poppetjes komt: dokters, zuster, ambulancebroeders, patiënten en verschillende nieuwe inwoners voor in jouw stad. Dit gaat de stad nog levendiger maken! De speel avonturen hebben nog meer mogelijkheden aan de hand van deze nieuwe set. Alhoewel het precieze aantal onderdelen nog niet helemaal bekend is, is op het plaatje al te zien dat er genoeg te beleven valt in dit ziekenhuis. Draag de patiënten op de stretcher het ziekenhuis binnen, waarna ze in de diverse behandelkamers geholpen kunnen worden. Deze set is vanaf eind mei/begin juni beschikbaar, en zal €89,99 kosten. Deze set is absoluut een meerwaarde voor jouw stad. Breid daarom jouw LEGO City uit met de LEGO City Hospital set. Bekijk het set hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *