Ga naar de inhoud

Lego bestaat dit jaar 60 jaar! Tijd voor een feestje!

Het LEGO steentje viert haar 60-jarig bestaan. Of eigenlijk vieren we het patent dat 60 jaar geleden (1958) is aangevraagd en goedgekeurd. Dit patent beschrijft het ontwerp van het bekende bouwsteentje met de buisjes aan de onderzijde, waardoor ze stevig op elkaar blijven zitten. Dat ontwerp wordt tot op de dag van vandaag toegepast!

Tijd voor een feestje, met cadeaus

Het bekende steentje bestaat alweer 60 jaar en ter ere van deze verjaardag kunnen er unieke prijzen worden gewonnen door jouw bezoekers. Bij aankoop van elke bouwset in onze LEGO webshop maak je tot bijna het einde van het jaar automatisch kans op 1 van de prijzen. Zo kun je een rondleiding inclusief reis en verblijf in de LEGO fabriek en LEGOland winnen. Het bezoek aan de LEGO fabriek is uniek, want de deuren blijven normaal gesproken gesloten voor het publiek. Ook kun j een geheel verzorgde vakantie winnen naar LEGO house en LEGOland voor 4 personen. En wat dacht je van de 100 te winnen bouwpakketten ter waarde van 75 euro? Als je wint mag je zelf een bouwpakket uitkiezen! Klik hier voor ons assortiment, plaats je bestelling en speel mee voor deze geweldige prijzen.

Speciale bouwsets ter eren van 60 jaar bestaan

Om het 60-jarig bestaan van de LEGO steen te vieren heeft lego het set 40290 uitgebracht. De set is een eerbetoon aan een aantal iconische LEGO sets die het bedrijf uit heeft gegeven. De set bevat miniatuurversies van de volgende iconische LEGO sets: LEGO 6399 Airport Shuttle, LEGO 375 Castle, LEGO 6285 Black Seas Barracuda, LEGO 928 Space Cruiser And Moonbase. Bij de set zit ook een beprinte 2×2 tile met 60 Years of the LEGO Brick print.

Maar dat is nog niet alles. LEGO viert de verjaardag van zijn steentje door ook nog eens als extra cadeautje vijf special edition sets uit te brengen. Het gaat om de volgende unieke special edition sets:

LEGO Special Edition Sets Regenboogplezier
LEGO Special Edition Sets Leuke Toekomst
LEGO Special Edition Sets Werelds Plezier
LEGO Special Edition Sets De Bodem van de Oceaan
LEGO Special Edition Sets Missie naar Mars

Klik hier om ze te bekijken

Hoe vier jij dit feestje?

1 reactie op “Lego bestaat dit jaar 60 jaar! Tijd voor een feestje!”

  1. Ik vind de set 40290 (miniatuurversies van bekende lego sets) echt iets voor liefhebbers. Ik hou van een beetje praktisch speelgoed, met de nadruk op spelen. De vijf special edition sets (build bigger thinking) vind ik wel erg leuk en ga ik kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *