Ga naar de inhoud

Gratis LEGO: punten sparen voor speelgoed

  • door

LEGO is niet het meest goedkope speelgoed dat er in de winkel te koop is. Voor de slimme ouder / verzorger die toch leuke cadeautjes wil geven is het daarom verstandig om spaaracties in de gaten te houden. Tankstations, supermarkten en verschillende drogisterijketens hebben (in het verleden) acties gehad waarbij je kon sparen voor gratis LEGO.

Tankstation: unieke bouwsteentjes

Een van de tankstations waar je voor gratis LEGO kon/kan sparen is Shell. Shell heeft de afgelopen jaar meerdere lang lopende spaaracties gehad. Door te tanken spaarde je punten, die je kon inwisselen voor verschillende bouwsteentjespakketten. Vaak hadden die bouwsteentjes een thema dat met het tankstation merk te maken had: zoals een tankwagen of een Formule 1 auto. Ze werden door de Deense speelgoedfabrikant speciaal gemaakt en waren uniek. Of Shell deze actie nog steeds heeft is op dit moment van schrijven onbekend bij de redactie. Weet u meer? Laat het ons dan weten in de reacties hieronder.

Sparen voor gratis LEGO

Shell is slechts één van de winkels waar je kon sparen voor gratis LEGO. Ook verschillende supermarkten en drogisterijketens hebben vergelijkbare acties gehad. De supermarktketen Plus heeft twee jaar achter elkaar een succesvolle actie gehad met ‘plusbricks’, een eigen variant op LEGO. De blokjes waren volledig uitwisselbaar met de originele blokjes van de Deense speelgoedfabrikant. De thema’s waren supermarkt, waarmee je jouw eigen winkel kon bouwen, en boerderij. Het thema boerderij had als doel om te laten zien waar ons eten vandaan kwam. Grote kans dat de PLUS ook dit jaar weer een vergelijkbare actie organiseert en kunt sparen voor speelgoed. Helaas zijn bij de redactie momenteel geen lopende acties bij supermarkten of andere winkels bekend.

Weet jij meer over bovenstaande acties, of heb je een nieuwe spaaractie gespot? Laat het dan hieronder weten in de reacties. Tenslotte willen we je adviseren om eens bij BOL.com te kijken (wij verkopen zelf ook via het BOL.com platform). Daar worden regelmatig kortingen gegeven en aanbiedingen gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *