Ga naar de inhoud

De beste tijd om goedkoper LEGO te kopen

LEGO® is het cadeau voor een verjaardag, maar wordt ook tijdens feestdagen als sinterklaas en kerst veel als cadeau gegeven. Het is het hele jaar door goed verkrijgbaar maar vooral in de sinterklaas- en kerstperiode is er een groot aanbod aan nieuwe LEGO® sets te koop in de speelgoedwinkels en bij webshops. Toch zijn er perioden waarin je LEGO goedkoper kunt aanschaffen, een aantal tips:

Koop LEGO® na de feestdagen

Veel winkeliers benutten de feestdagen om een extra groot assortiment aan LEGO® blokjes, sets en figuurtjes in te kopen. Hiervoor rekenen ze in deze periode, en eigenlijk het hele jaar door, dezelfde adviesprijs. Soms doen ze het voorkomen dat je in de feestperiode extra korting krijgt (van / voor prijs) maar vaak is dat slechts een marketing truc. Wil je goedkoop LEGO® kopen dan koop je dat niet bij de speelgoedwinkel en zeker ook niet tijdens de feestdagen.

Wanneer en waar goedkoop LEGO® kopen?

Wat veel mensen niet weten is dat drogisterijen als Kruidvat, trekpleister en vaak ook action tijdens de feestdagen hun assortiment uitbreiden met speelgoed. Veel van dat speelgoed wordt gewoon tijdens de normale periode verkocht, maar er blijft altijd een restpartij over na de feestdagen. En juist die restpartij kun je vaak voor de helft van de prijs kopen. De beste tijd om bij deze firma’s bouwsteentjes te kopen is dan ook na sinterklaas: 5 december na sluitingstijd en 6 december of na kerst 27 december. Je bent dan wel een dag te laat voor het officiële cadeaumoment, maar je kunt dubbel zoveel LEGO kopen. En je kunt het natuurlijk als een cadeautje voor volgend jaar bewaren.

Koop LEGO® tweedehands of online

Je kunt LEGO® natuurlijk ook gewoon het hele jaar door tweedehands kopen. Het aanbod is niet altijd even groot en er zijn veel kapers op de kust (er is veel vraag naar). Op deze website verzamelen we het huidige tweedehandsaanbod. Wanneer er geen of beperkt aanbod is geven we ook nieuwe sets weer in de webshop. Die nieuwe sets zijn soms verrassend netjes geprijsd en kunnen ook voordelig zijn.

Klik hier voor ons volledige assortiment LEGO. Wij verkopen via de webshop van BOL.com

1 reactie op “De beste tijd om goedkoper LEGO te kopen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *