Ga naar de inhoud

Siliconen LEGO bakvormpjes: cakejes, ijs, snoepjes, chocolaatjes in de vorm van LEGO blokjes!

  • door

Bijna iedereen houdt van LEGO. En zoals we allemaal weten gaat liefde ook door de maag. Nee, we sporen je niet aan de plastic blokjes te eten. Met mooie grappige silicone bakvormpjes in de vorm van LEGO maak je in een handomdraai wel eetbare cake, koekjes, taart, pudding, snoepjes, chocolade, ijsblokjes en nog veel meer.

Van blokjes tot minfiguurtjes

De silicone lego bakvormpjes zijn er in verschillende vormen blokjes en minifiguurtjes, zowel in kleine als grote bakvormpjes. Maak bijvoorbeeld chocolade lego blokjes, een cake in de vorm van een lego mannetje of vrouwtje dat je kinderen daarna prachtig kunnen versieren en koekjes in de vorm van bouwplaatjes. En wat dacht je van een glas drinken met daarin ijsblokjes in de vorm van LEGO. Dit is één van de leukste manieren om bij wijze van uitzondering wel met voedsel te ‘spelen’.

Leuk voor feestjes, traktaties of gewoon zomaar!

Traktaties of een taart in de vorm van LEGO zijn erg creatief en echte eyecatchers die gegarandeerd plezier in de klas of op het feestje geven. De LEGO bakvormen zijn gemakkelijk in gebruik. Na het bereiden haal je de inhoud er makkelijk heel uit. De mallen zijn vervaardigd uit hoge-graads siliconen materiaal en zijn veilig voor koken en bakken. Deze vormen zijn hitte-, vries-, vaatwas- en magnetron bestendig. Breng LEGO blokjes en de minifiguurtjes tot leven met deze leuke cakevormpjes. Ook te gebruiken voor bijvoorbeeld het maken van zeek, krijtjes, en vele andere toepassingen.

De vormpjes met daarin bouwsteentjes- en robot / minifiguur vormen koop je bij Bol.com. Bijvoorbeeld dit set silicone vormpjes met daarin een rechthoekige en vierkante blokjes, kleine minifiguurtjes en een grote minifiguur bakvorm.

Veel bak en speelplezier en laat ons weten hoe de lekkernijen en het bakken bij jullie verlopen is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *