Ga naar de inhoud

Breng het Star Wars universum naar je huiskamer met LEGO Star Wars

  • door

Het sterrenstelsel hier ver, ver vandaan spreekt al decennia lang tot de verbeelding. De verhalen die zich daar lang geleden afspelen hebben vanaf de eerste film uit 1977 miljoenen fans over de hele wereld. Spektakel, voorspellingen van het lot en intrigerende personages maakten deze film en de daaropvolgende delen tot een ongeëvenaard succes. Het vreemde aan de serie is dat ze begonnen zijn met deel vier tot en met zes van de boeken. Enkele jaren geleden konden fans eindelijk genieten van deel één tot en met drie en deel zeven tot en met negen worden momenteel één voor één uitgebracht.

Het verhaal van Star Wars

De saga gaat verder en nog steeds staan fans van het science fiction genre te popelen om de films te bekijken. Het verhaal draait met name om de Skywalker familie waarover bepaalde voorspellingen zijn gedaan. Ruimtevaartschepen en lichtzwaarden zorgen voor meer dan genoeg spektakel en vele generaties genieten van de verhaallijn en special effects.

Beleef het zelf met LEGO

LEGO Star Wars brengt het schouwspel naar de huiskamer. Kinderen kunnen de films naspelen of natuurlijk zelf met originele verhalen creatief bezig zijn. Er is een zeer uitgebreide keuze binnen LEGO Star Wars. Veel van de personages, omgevingen en voertuigen uit de films zijn te verkrijgen. Er zijn zelf een aantal modellen die niet in de filmserie zijn verschenen maar wel onderdeel uitmaken van het officiële Star Wars universum. Natuurlijk kun je met de pakketten in de dozen de ruimteschepen, voertuigen en bekendste sets van de films bouwen. Bovendien zitten er bij de dozen meerdere suggesties waarmee met de inhoud van dezelfde doos verschillende dingen gebouwd kunnen worden en een verscheidenheid aan activiteiten kunnen worden ondernomen.

Bedenk het zelf en speel

Boven alles stimuleert LEGO kinderen om creatief bezig te zijn en hun fantasie de vrije loop te laten. Dit gebeurt met zowel het bouwen van hun eigen creaties als het verzinnen van verhalen waarin allerlei avonturen plaatsvinden. Star Wars spreekt bij vrijwel iedereen tot de verbeelding, en nu is het voor kinderen mogelijk om zelf verhalen en constructies te creëren binnen dit fantastische en uitgestrekte universum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *