Ga naar de inhoud

Met je blote voeten op LEGO stappen

Wie wel eens per ongeluk op een LEGO blokje is gaan staan weet hoe pijnlijk dit is. Voor de echt pechvogel is dat moment ook nog eens ’s nachts, half slaperig, op weg naar de badkamer. Pijnlijk en herkenbaar, nietwaar?
de56465

Dat dachten een 4-tal vloggers van het Where’s my challange youtube kanaal ook. Zij bedachten de volgende uitdaging: wie kan over zoveel mogelijk lego blokjes lopen op blote voeten. Daarvoor haalden ze een loopband en een verzameling LEGO van zolder. Waarom? In de zoektocht naar meer kijkers is niets te gek, ook niet de helse ervaring van op een LEGO blokje stappen.

De YouTube video is een 8 minuten durend schouwspel, waar de pijn die deze vloggers voelen bij het lopen en rennen over de LEGO je weer helpt herinneren aan het moment dat jij met je blote voeten op de steentjes stapte. Pijnlijk, maar toegegeven, door de humor van de vloggers is het toch wel leuk om te kijken.

Lego slippers

De Franse verkoop afdeling van de bouwsteentjesfabrikant erkent het probleem van de bezaaide kinder- en woonkamers met de legoblokjesmijnenvelden en heeft in 2015 speciaal voor de feestdagen extra gewatteerde LEGO slippers laten ontwikkelen.

chausson-lego-2a

De slippers, die een hele dikke zachte bodem hebben zodat het altijd voelt alsof je op wolkjes loopt, wordt een limited edition waar slechts 1.500 van gemaakt worden. De vulling in de zool is extra dik om te voorkomen dat de blokjes alsnog door de stof heen prikken. Grappig is dat de anti-slip zool bestaat uit allemaal kleine zwarte nopjes, die lijken op LEGO blokjes. De slippers werden eind 2015 verloot onder alle mensen die een verlanglijstje invulden op de website van de bouwsteentjesfabrikant. De slippers zijn op dit moment niet los verkrijgbaar.

Klik hier voor ons volledige assortiment LEGO. Wij verkopen via de webshop van BOL.com

1 reactie op “Met je blote voeten op LEGO stappen”

  1. Aaaaaaaaaaaaaaah ik herinner me dit nog goed zeg, heel mijn kamer bezaaid, niet willen opruimen en s nachts naar de wc moeten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *