Ga naar de inhoud

Black friday: het ideale moment om speelgoed te kopen

  • door

Black friday is het moment om goedkoop LEGO speelgoed te kopen. Zwarte vrijdag wordt gevierd op de dag na Thanksgiving en is vernoemd naar de straten die in Amerika die die dag en dat weekend zwart zien van de hoeveelheid mensen die op de been zijn. Veel Amerikanen zijn dan vrij en reizen af naar family om daar Thanksgiving te vieren. Bovendien grijpen veel Amerikanen dat moment aan om, een maand voor kerst, te gaan winkelen voor kerstcadeaus. Om mensen naar de winkels te trekken, stunten veel winkeliers met speciale aanbiedingen.

LEGO black friday

Hoewel we deze dag in Nederland en België een stuk minder hysterisch beleven kunt u ook in onze webshop profiteren van Black Friday. Wij zijn tijdelijk het walhalla voor koopjesjagers die op zoek zijn daar bouwsteentjes van de Deense speelgoed fabrikant. Bij ons is deze dag dan ook het uitgelezen moment om goedkope LEGO sinterklaas- kerst en verjaardagcadeaus te scoren. Wij hebben deze dagen extra sales, en de kortingen kunnen oplopen tot 40 procent (maar meestal zo rond de 20-15 procent). Klik hier voor onze aanbiedingen of het gehele assortiment.

Vooral online winkelen

De kortingen kunnen we alleen online bieden. Black Friday is dus vooral een online koopfestijn. Wij werken hiervoor samen met BOL.com en verkopen onze LEGO bouwsets via de webshop van deze grote vriendelijke (en ietswat dikke 😉 webwinkelier. Dat zorgt er voor dat wij en u als koper meeprofiteert van hun inkoopvoordeel en daardoor lage prijzen. Als webwinkel levert dat ons bovendien een hoop minder werk op tijdens deze drukke dagen, omdat BOL daar beter op ingespeeld is. Zij verkochten vorig jaar op deze dag meer dan 350.000 artikelen. Twee jaar geleden had niemand van Black Friday gehoord, inmiddels wel. Het einde is nog niet in zicht

Naast zwarte vrijdag is er ook de kortingsdag Cyber monday, de dag na het weekend vol aanbiedingen. Black Friday was vooral het feest van de fysieke retailer, Cyber Monday het feest van de online retailer. Wij merken dat dit onderscheidt aan het vervagen is omdat de meeste niet kunnen wachten tot maandag met het bestellen van de zeer voordelige bouwsteentjes. Bij ons krijg je dus van vrijdag tot en met maandag korting, het hele weekend. Klik hier voor onze aanbiedingen of het gehele assortiment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *